Zwembadproject in Schriek

Dit prachtige lichtgrijze zwembad uit Polypropyleen mochten we realiseren te Schriek. Afmetingen zwembad 9m op 3,5m, afwerkt met een boordsteen uit Belgische blauwe hardsteen.

Zwembadproject in Rijmenam

Een donkergrijs zwembad uit Polypropyleen met afmeting 10m op 3,5m. Puur genieten in deze prachtige tuin.

Zwembadproject in Aartselaar

Dit zwarte zwembad uit Polypropyleen is afgewerkt met aan de ene zijde een keramische tegel en aan de andere zijde een grasrand. Met een afmeting van 9m op 3m is dit puur genieten in eigen tuin.

Zwembadproject in Beerzel

Een donkergrijs zwembad uit polypropyleen met afmetingen 9m op 3,5m. Deze prachtige tuin in Beerzel is ook voorzien van een buitendouche.

Zwembadproject in Bonheiden

Dit landelijke project mochten we realiseren in Bonheiden. Een lichtgrijs zwembad uit polypropyleen met afmetingen 10m op 3,5m afgewerkt met een lichtgrijze boordsteen in graniet met rechte neus.

Zwembadproject in Heist-op-den-Berg

Een donkergrijs zwembad uit polypropyleen met afmetingen 5,7m op 2,85m is voorzien van een tegenstroom voor 100% zwemplezier. Afgewerkt met een houten boord dat zowel past in een landelijke als moderne tuin.

Zwembadproject in Keerbergen

Dit zeer mooie zwembad uit polypropyleen mochten we realiseren te Keerbergen. In deze groene omgeving is dit witte zwembad van 12m op 3,5m puur genieten in eigen tuin.

Zwembadproject in Keerbergen

Dit lichtgrijs zwembad uit polypropyleen heeft een afmeting van 8,46m op 3,66m, afgewerkt met een keramische boordsteen. Voluit genieten in je eigen tuin.

Zwembadproject in Keerbergen

Dit zwembad uit polypropyleen mochten we realiseren in deze landelijke tuin te Keerbergen. Een lichtgrijs zwembad met afmeting 11m op 3,9m, afgewerkt met een granieten boordsteen met ronde neus. Tijdloze klasse.

Zwembadproject in Muizen

In Muizen realiseerden we dit totaalproject met zwembad en Poolhouse die strak met elkaar werden verbonden tot één mooi geheel. Een parel in de tuin waar men nog veel plezier aan zal beleven.
Een lichtgrijs zwembad uit polypropyleen met afmetingen 8,46m op 3,66m.

Zwembadproject in Oetingen

Dit donkergrijs zwembad uit polypropyleen heeft een afmeting van 10m op 3,6m.

Zwembadproject in Putte

Dit lichtgrijze zwembad uit polypropyleen heeft een afmeting van 8m op 3,66m, afgewerkt met een keramische boordsteen van 60X60.

Zwembadproject in Sint-Agatha-Rode

Dit mooie lichtgrijs zwembad uit polypropyleen mochten we realiseren in Sint-Agatha-Rode. Afmetingen 8,6m op 3,9m, afgewerkt met een boordsteen 80X40 met rechte neus.

Zwembadproject in Tremelo

Dit moderne zwembad met keramische tegels als boordsteen van 120X60 mochten we realiseren in Tremelo. Dit lichtgrijs zwembad uit Polypropyleen heeft een afmeting van 9,7m op 3,66m.

Zwembadproject in Zemst

Een lichtgrijs zwembad uit polypropyleen met afmetingen 10,5m op 3,9m. Dit mooie project mochten we realiseren in Zemst.

Zwembadproject in Keerbergen

Dit prachtige zwembad uit polypropyleen met modern bijgebouw heeft een afmeting van 9,1m op 3,6m, afgewerkt met een granieten boordsteen met rechte neus 80x40 en een opbouw rolluik.